MENUJU KE KL

TEMPAH PERJALANAN ANDA

Terbang terus ke Kuala Lumpur, Malaysia menggunakan lebih 70 syarikat penerbangan komersial yang membawa ke destinasi antarabangsa dan domestik.

Terletak di Sepang, lapangan terbang utama kami, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA 2) menawarkan ketersambungan utama melalui perkhidmatan cemerlang mereka untuk semua pelawat seluruh dunia.

Gaya hidup KL

Hidup Seperti Rakyat Tempatan

Kuala Lumpur menggabungkan pelbagai budaya, dengan rakyat berlainan bangsa, agama dan latar belakang hidup bersama-sama sebagai rakyat Malaysia.

Bangunan pencakar langit yang tinggi dan sajian tempatan yang menarik di Kuala Lumpur memberikan pengalaman yang unik yang akan menarik minat anda sepanjang lawatan anda.

Terokai

Perkara yang perlu diketahui

Ketahui Laluan Perjalanan

Rakyat Malaysia terkenal dengan layanan baik yang mesra serta boleh bertutur dalam Bahasa English dan Bahasa Melayu. Iklim tropikanya yang menarik kepada pilihan beli-belah yang berpatutan menjadikan bandar ini menarik kepada semua.

Ketahui faktor menarik ini sebelum melawat Kuala Lumpur untuk memanfaatkan sepenuhnya perjalanan anda.

Perniagaan di KL

Terokai Peluang Perniagaan Baharu

Malaysia merupakan hab utama untuk pelaburan mampan dalam pelbagai industri seperti pertanian, pembuatan, kewangan, telekomunikasi dan pelancongan.

Sebagai usaha aktif untuk menjadikan Malaysia sebagai pintu masuk ke rantau ASEAN, kedudukan KL yang amat strategik memberikan banyak peluang perniagaan terutamanya untuk pelaburan langsung asing.

Hubungi Kami

* Wajib diisi

terokai-kl-mitec