Perihal MITEC

MITEC dibuat untuk memenuhi peningkatan permintaan industri MICE (Mesyuarat, Insentif, Persidangan dan Pameran). Dijadikan sebagai pemangkin ekonomi dan Pintu masuk ke Asia Tenggara, falsafah korporat moden MITEC adalah selaras dengan visinya untuk melihat Malaysia menjadi destinasi MICE terkemuka di rantau Asia Tenggara. The Venue merupakan elemen penting dalam industri acara perniagaan, memberi Malaysia keupayaan untuk bersaing dan menepati permintaan peningkatan pasaran baharu, termasuk pameran rantau dan antarabangsa, terutamanya pasaran ‘pameran mega’ yang akan menarik minat lebih 100,000 pelawat dan persidangan atau konvensyen antara 200 hingga 20,000 wakil.Maklumat selanjutnya

Anugerah Dan Sanjungan

MITEC telah dianugerahkan dengan Anugerah Pengiktirafan Istimewa untuk Kerjasama Strategik Awam-Swasta Terbaik dalam Anugerah Kecemerlangan Acara Perniagaan MACEOS 2018 yang terbaharu. Pengiktirafan industri ini diberikan kepada MITEC kerana meningkatkan penglibatan perniagaan dan membangunkan sektor ekonomi utama industri.

Selain Anugerah Pengiktirafan istimewa ‘ Kerjasama Strategik Awam-Swasta Terbaik’, Ketua Pegawai Eksekutif MITEC, Gunther Beissal dikurniakan ‘Kecemerlangan Kepimpinan dalam MICE’ di Kepimpinan Global (GLA) ke-8 2018. GLA merupakan program anugerah yang dibuat untuk menggalakkan kecemerlangan, inovasi dan amalan terbaik dalam perniagaan dan kepimpinan mereka dan secara meluasnya dianggap sebagai intisari perniagaan dan personaliti yang menonjol di Malaysia


Eco-forward dengan inisiatif pintar

MITEC direka bentuk secara teliti agar cekap tenaga, menjimatkan air dan mesra alam sekitar tanpa menjejaskan kefungsian. Cahaya sensor pintar di ruang awam turut memastikan penggunaan elektrik yang minimum, manakala di kawasan dengan trafik tinggi, tahap oksigen disukat dan dikawal untuk memastikan keselesaan wakil dan pelawat.


Kepimpinan

Kenali Pemimpin kami yang bertanggungjawab meletakkan kami di barisan depan industri acara perniagaan.


Terokai sekarang

Kerjaya

Kami mencari individu yang dinamik dan berdedikasi yang sentiasa sanggup untuk berusaha lebih gigih untuk memberikan hasil standard profesionalisme yang inovatif sepanjang perjalanan kami untuk menjadi pusat perdagangan dan pameran antarabangsa terkemuka di Asia Tenggara.


Terokai sekarang

Hubungi Kami

* Wajib diisi

korporat-mitec